Resum anual 2021

Hola a tots i totes

Des del Projecte Toga Comunitat Amigable, procedim a realitzar un balanç en enguany tan convuls, un any marcat per la pandèmia i que ens ha condicionat a l’hora de realitzar activitats, no obstant estem molt contents de les activitats que hem portat acabe i de la vostra participació, ja que sense ella estes no s’hagueren pogut realitzar i vos animem a continuar participant d’elles en presencial, en online y/o com podem al nivell de capacitat de cada un dels integrants del projecte.

Sabem que és molt difícil d’acontentar a tot el món i que de vegades les activitats poden ser o no del nostre grat, però vos animem que ens traslladeu activitats que vos agradaria realitzar, activitats que vos agradaria continuar realitzant etc.. perquè la participació en elles siga la màxima possible.

Recordem que moltes de les activitats van sorgir de les entrevistes realitzades amb tots vosaltres presencials y/o online i que des del projecte considerem que han sigut un èxit.

Des del Projecte Toga Comunitat Amigable vos desitgem un Feliç Any 2022, i que es complisquen tots els desitjos sol·licitats.

PODEU LLEGIR EL DOCUEMENTO COMPLET ACI.

Deixa un comentari